Basemen

dansevenlig partymusik til alle typer festligheder

Spørgsmål vi tar som en selvfølge, men som alle gerne vil kende svaret på

Hvor lang tid spiller Basemen: 

Typisk spiller Basemen fra når gæsterne træder ind af døren og til de går hjem. 


Dinner

Mens der bliver spist og snakket sammen......Her er musikken afdæmpet og man kan ane kendte toner af evergreens, ballader og gamle kendinge


Dans

Når man har siddet længe nok, og trangen til at komme på dansegulvet er kommet, er vi klar til at spille dansenumre indenfor de fleste genrer, så alle, uanset alder, vil kunne finde numre de kender og holder af. Der findes måske en sangfugl blandt publikum, og er stemningen til det, vi der være en gæstemikrofon klar


Hvornår kommer Basemen

Vi kommer altid i god tid til at kunne sætte alt op og gøre klar, så gæsterne ikke oplever nogen uro. Eventuelle tidsplaner bliver altid koordineret med personale eller aftenens koordinator.


Dresscode: 

Vi er altid præsentable og ensartede i tøjet, tilpasset aftenens fest.


Aftaler

Vi laver altid en kontrakt, som godkendes af begge parter, så er der ikke noget at være i tvivl om og alle føler sig sikker.


Hvad hvis én i Basemen bliver syg: 

Vi har afløsere som kan overtage de enkelte instrumenter....og vores netværk af andre bands på samme niveau som os, træder gerne til, hvis alt andet går galt :-)....dette fordrer selvfølgelig at de ikke skal spille et andet sted :-)